Trucos y codigos per juegos

Cum sa alegi o jacheta de piele pentru barbati

Indiferent de vârstă, stil sau tip de corp; o jachetă din piele este o piesă versatilă și ușor de purtat, indiferent de sezon. Fie că ați plătit un salariu de o lună pentru unul, fie că ați scăpat puțin mai ieftin, puteți oricând să-l stilizați pentru a se potrivi cu ocazia respectivă , vă vom arăta cum  sa alegeti din multimea de geci piele barbati .
geci piele barbati

Cum să purtați o geaca din piele pentru barbati


Indiferent dacă aveți o formă mai formală sau doriți să o imbracați pentru o abordare casuală, o jachetă din piele pentru bărbați este o bucată clasică de bărbați pe care vă puteți baza întotdeauna. Să aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai populare stiluri și cum să le stilizăm.

Jacheta de biker din piele este una dintre cele mai versatile și ușor de purtat jachete merge. Optați pentru cea mai iconică pereche; încercați să purtați sacou de bicicletă din piele neagră cu un tricou alb simplu și o pereche de blugi denim brut. Acest aspect instantaneu clasic și casual, perfect pentru cele mai multe ocazii de zi cu zi.

Echipa acest aspect cu o pereche de  antrenori pentru un ansamblu casual și confortabil, sau adăugați în unele cizme Chelsea pentru un elev ridicat. Puteți folosi, de asemenea, aceleași piese cheie pentru a crea un costum de haine din piele maro. Deciderea a ceea ce sa poarte cu o jacheta din piele maro poate fi confuza, dar datorita tonurilor sale neutre, poate fi de obicei echipata cu aceleasi elemente ca si omologul sau negru.


Un sacou de varsitate este o modalitate foarte bună de a introduce pielea care este puțin mai prefăcută în garderoba ta. La fel ca cele mai multe jachete de piele, varsitatea este înflorit în istorie, care doar adaugă la senzația de vintage de orice costum care prezintă această piesă iconic.

Gândiți-vă la un student american în anii 1950 sau 60 și îmbrăcați-vă cu jacheta din piele de vrăbii, cu un hoodie și un tricou simplu de dedesubt. Amestecați-vă într-o pereche de chinezi marini și formatori casual aspect care este sigur de a impresiona.

Ce să purtați o geaca piele barbati


O jachetă din piele de piele de căprioară este o modalitate excelentă de a adăuga detalii și textura la dulap. Privind la fel de bine atât în ​​negru, cât și în maro, alegerea este într-adevăr la preferințele personale. Am mers pentru o jachetă bombardieră de piele de căprioară pentru acest aspect, dar ai putea oricând să mergi pentru o jachetă westernă sau biker, dacă preferi.

Echipați-vă sacoul cu un tricou negru simplu, menținând aspectul casual și elegant contrastrat, apoi aruncați pe o pereche de blugi negri cu o pereche neagră de  cizme pentru a lega întreaga privire împreună și veți fi bine să mergeți.


Tipuri de geci din piele


Stilul jachetei de piele este ceva foarte personal. Toată lumea este diferită, toți ne plac lucrurile diferite și probabil așteptăm calități diferite din selecția noastră. Indiferent dacă sunteți în stilul motociclistului, sau sunteți după ceva puțin preppy ca o jachetă varsity , puteți fi siguri că există ceva pentru toată lumea. Check out unele dintre cele mai bune jachete de piele pentru bărbați de mai jos, astfel încât veți fi toate clued sus dacă vă întrebați cum să cumpere un sacou de piele.

Probabil cel mai popular stil de jacheta din piele, stilul motociclistului a fost pionierat de marca americana Schott . Ei au fost primul care a inventat jacheta de biker moderne , Perfecto, care este la fel de mult, dacă nu mai mult, popular astăzi, așa cum a fost în anii 1920. Cu abilitatea de a vă lua dintr-un cadru casual într-un cadru formal în cel mai scurt timp, deloc, nu e de mirare de ce jacheta motociclistului a fost atât de populară.

Jachetă este un stil care a fost inițial văzută în timpul primului război mondial. Piloții ar purta o jachetă din piele , în mod obișnuit căptușită cu o forță, pentru a le menține caldă în timp ce se ridicau în aer. De-a lungul anilor jacheta bombardierului a avut o parte echitabilă de variații, dar nu puteți să bateți clasicul.

Acest tip de jacheta de piele este un plus de încredere pentru garderoba oricui, deoarece vă oferă o mulțime de opțiuni cu stil, potrivit pentru orice perioadă a anului. Mulți ar cunoaște jacheta bombardor în formă de nailon, dar puteți alege și o versiune netedă din piele sau din piele pentru a amesteca lucrurile, făcându-i ușor una dintre cele mai bune jachete de piele pentru bărbați.

Unele geci de bicicliști sunt mai stricte decât altele.


Vestul este probabil unul dintre cele mai puțin cunoscute stiluri de jachetă de piele, dar este la fel de versatil și elegant ca și omologii mai populari; totuși, aprofundarea cunoștințelor de modă a bărbaților în ultimii ani a condus la o conștientizare sporită, iar Occidentul a devenit lentă în majoritatea comercianților cu amănuntul pentru bărbați.

Când vă stylizați, gândiți-vă la jacheta de vest ca și cum ați face o  jachetă de denim  deoarece este destul de similară în ceea ce privește silueta. Versiunile Suede au devenit deosebit de populare, deoarece oferă o alternativă elegantă și ușor mai potrivită pentru jacheta din piele.

Originile varsității pot fi urmărite înapoi la  sacou bombardier,  ambele fiind practic indistinguizabile în ceea ce privește forma și construcția. Mulți dintre voi vă vor imagina instantaneu studenții americani atunci când vă gândiți la un sacou de vărsare, și nu ați fi prea rău. În anii 1950 , jacheta de varsitate a fost purtată de sportivi la universități ca un semn de sprijin și spirit școlar.

În zilele noastre, nu aveți nevoie de multă spirit școlar pentru a face sport jacheta . Mai potrivite pentru un cadru casual, jacheta de varsity vă va menține confortabilă și elegantă, indiferent de vreme.

Ca și în cazul multor articole de îmbrăcăminte pe care le purtăm astăzi, jacheta Aviator își are originea în forțele aeriene. În cazul în care jacheta bombardieră a schimbat de-a lungul anilor pentru a deveni o formă mai elegant și raționalizate, jacheta aviator a rămas, mai mult sau mai puțin, la fel.

Jacheta din piele aviator chinezesc este făcută din șmecherie și într-o culoare maro închis, ceea ce face ca piesa ideală să fie făcută. Pentru bucuria noastra, sa facut un pic de revenire in ultimii ani, cu cei mai multi retaileri, atat high-end cat si high street, oferind acum propria lor rotire asupra stilului.

Ce geci de piele de material ar trebui să cumpărați


Acesta va fi cel mai frecvent tip de piele pe care îl veți găsi atunci când vă uitați la veste de piele . Pielea cu semințe întregi este una dintre cele mai bune opțiuni, deoarece aspectul granular nu va evidenția nici o zgârietură sau urme.

Dacă aveți mai puține bani în plin, calitatea pieții se va îmbunătăți în mod obișnuit alături de bugetul dvs. Dacă încercați să faceți cumpărături la un buget, există opțiuni minunate în ceea ce privește costurile, dacă știți ce căutați. Este, de asemenea, în valoare de piele faux - care sa îmbunătățit exponențial în ultimul deceniu.

Suede este un material foarte popular pentru a utiliza atunci când vine vorba de jachete din piele. Suede este o piele perie, care provine de la mieii, pentru a obtine o senzatie mai moale si mai supla la material. În general, va fi o alternativă ușor mai grea față de piele, deoarece substanțele chimice utilizate pentru a fi adecvate pentru utilizare adaugă o greutate mică.

Datorită efectului său periat, piele de căprioară nu este cel mai bun material de îmbrăcat în timpul ploii torențiale, de fapt, orice fel de apă îl va distruge, deci este mai bine să luați măsuri de precauție suplimentare când purtați o geacă de piele de piele de piele. Poți, bineînțeles, să-l tratezi pentru al face să reziste la apă, dar întotdeauna să verifici eticheta pentru a nu afecta materialul.

Folosită în mod obișnuit pentru covoare sau mochete, precum și pentru jachete și haine, forarea este un material foarte cald și practic. Scrutarea este pielea de la o oaie curățată recent, astfel încât să aveți pielea brută dedesubt, cu lână în exterior.

Lana este purtată în interiorul sacoului , păstrând căldura aproape de corp. Pielea exterioară poate fi apoi vopsită în funcție de culoarea dorită și poate fi curățată pentru a face piele de căprioară. Shearling este probabil una dintre cele mai calde opțiuni disponibile atunci când vine vorba de jachete din piele, dar poate fi și o opțiune mai avantajoasă.

Acum ajungem la cele mai scumpe opțiuni disponibile pentru o jachetă din piele , piei exotice. Acestea pot diferi foarte mult în funcție de animalul folosit, cu totul de la aligator la anghilă, dar ne vom concentra pe cele două cele mai comune skin-uri exotice pe care le veți întâlni.

Una dintre cele mai populare opțiuni, pielea aligatorului este incredibil de durabilă și vizibil frumoasă, dar mult mai groasă decât omologii de vacă. Această piele este, evident, mult mai greu de obținut, astfel încât să puteți plăti prin acoperiș pentru o jachetă de piele aligator din piele, cu o încărcare mai mare de 60.000 de lire sterline.

Striața de piele este un alt material care este utilizat în mod obișnuit pentru jachetele din piele . Un pic mai ieftin decât aligator sau șarpe, oferă un grăunte frumos unic, care este popular cu mulți. Pielea însăși provine de la corpul principal al struțului și se califică prin cantitatea de umflături pe piele.

Cum ar trebui să se potrivească o jachetă


Când vine vorba de ceva de genul unei jachete de piele , nu vrei să-ți cheltuii mulți bani pentru ca jacheta să fie necorespunzătoare. Asigurați-vă că încercați jacheta cu piesele pe care intenționați să le purtați, astfel încât să puteți obține într-adevăr un sentiment pentru potrivire.

Luați o bandă și măsurați, în centimetri, diametrul celei mai groase părți din piept. De exemplu, puteți măsura un piept de 40 cm, ceea ce înseamnă că ar trebui să cumpărați o dimensiune de 40 sau un număr de 42. Este posibil să aveți nevoie să acordați puțină marjă până la o dimensiune datorită stilului și diferenței de marcă a mărcii.

Când vine vorba de jachetele de piele, noi toți le place să le purtăm diferit, așa că am ales câteva celebrități care poartă bine această bucată clasică de bărbați și vă arată cum puteți obține aspectul pe care îl balansează.

Unul dintre cele mai populare pictograme de radio din DJ și stil, Nick Grimshaw, ne arată cum interpretează jacheta motociclistului din piele și o face cu stil. Nick a redus jacheta de biker din piele și a echipat-o cu un simplu tricou gri, pantaloni negri și traineri . Acesta este un aspect simplu, dar eficient, deoarece Nick a luat jacheta de bicicletă din piele și a echipat-o cu un aspect inteligent-casual , perfect pentru seară, precum și pentru birou.


Nu am putut face un "cine face bine" fără să menționeze David Beckham , acum am putea? Acesta este un om care știe să se îmbrace, fiind o pictogramă de stil pentru o abundență de oameni din întreaga lume. David echipează o jachetă de biker din piele mai modernă, cu un simplu tee alb și blugi . Simplu dar elegant. Îmbrățișat cu o boot maro distrus , și vei fi canalizat Beckham în cel mai scurt timp.


Timp pentru un alt David, dar cu un stil complet diferit. David Gandy este cunoscut pentru aspectul său dapper și sens rochie ascuțită, dar, atunci când el downplays un costum, puteți fi siguri că el face acest lucru cu cel mai mare stil. David a mers pentru o jacheta de bomboane din piele de piele brun , combinată cu un albastru alb, pantaloni marina și clasicul maro Chelsea Boot . Acesta este un aspect inteligent-casual care funcționează perfect pentru acele ocazii în care codul de îmbrăcăminte este puțin cam neclar.

Cum să ai grijă de o geaca din piele

Dacă ați investit câteva bani într-o jachetă de piele, veți dori să aveți grijă de ea pentru a vă asigura că are cea mai lungă viață posibilă. Acest lucru nu este un proces complicat, tot ce aveți nevoie este câteva indicii pentru a vă orienta în direcția cea bună.

Impermeabilizarea sacoului din piele:
Investește într-un spray de protecție din piele, dar citiți întotdeauna eticheta pentru a vă asigura că sacou este compatibil.
Pulverizați o acoperire ușoară pe toată jacheta și lăsați-o să se usuce în aer în timp ce agățați înainte de a purta.

Numai până la sfârșitul secolului al XX-lea am văzut că jacheta de piele își luase locul ca uniformă pentru bicicliști. Frații Schott din New York au pionierat această idee, făcând articole de îmbrăcăminte din piele pentru ca oamenii să poarte în timp ce erau în mașinile lor noi, cele mai multe fiind deschise.


Găsirea unui sacou potrivit pentru a purta pe o motocicletă a împins crearea jachetei de motocicliști din piele modernă. Numit "Perfecto" după trabucul preferat al lui Irving Schott, a fost pionierul utilizării fermoarelor, spre deosebire de butonul tradițional de fixare. Acest lucru a facut mai usor sa ajungi si sa pleci, si n-ai face sa creezi atat de mult cand stai pe bicicleta.

Fiecare detaliu individual a fost luat în considerare atunci când făceau jacheta de piele. Un buzunar de monede din față, o bandă elastică cusută în spate, pentru a vă oferi cea mai mare mișcare posibilă și chiar și lamelele care se fixează în jos, astfel încât acestea să nu vă arunce în față când conduceți o motocicletă.

Jacheta a văzut popularitatea sa în creștere în anii 1950, după ce Marlon Brando a purtat un sacou Perfecto în filmul The Wild Ones. Jacheta a devenit simbolul rebeliunii adolescente, iar până în anii 80, când mișcarea punk a intrat în modă.

Cum să cumpărați și să purtați geci din piele pentru barbati


O jachetă de piele este un element esențial pentru a avea în garderobă.
Pentru un aspect casual, combinați ușor unul cu un tricou, blugi negri și o pereche de antrenori.
Pentru un aspect mai înalt, echipați o jachetă din piele cu blugi și o pereche de cizme Chelsea.
Grijă pentru jacheta de piele cu tratamente de condiționare pentru a vă asigura că își păstrează

Pe aceasta nota
Jacheta de piele este o piesă de încredere, practică și elegantă, care se află în arsenalul de garderobă. Indiferent de tipul sau materialul pe care decideți să îl alegeți, puteți fi siguri că puteți purta întotdeauna o jachetă de piele indiferent de sezon. Sa văzut o parte echitabilă de remake-uri și modele, dar ceea ce putem toți să convenim este că va fi aici pentru mult timp. Te întrebi unde să cumperi jachete din piele? Urmați link-ul de mai jos pentru a verifica selecția noastră completă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Clash of Clans Truco Generator