Trucos y codigos per juegos

10 sfaturi pentru alegerea unui fotograf de nunta

Este acel moment al anului. Vremea anului poate fi bine pregatita pentru a alege un fotograf de nunta. Noi facem o multime de lucru cu fotografi de nunta pe APW (ei alcatuiesc majoritatea sponsorilor nostri uimitori ). Și dacă există un singur scop pe care îl am pentru potrivirea fotografilor cu clienții, este că se fac potrivirile drepte. Vrei un fotograf de nuntă a cărui muncă ți-o iubești și cine e personal pentru tine. Orice fotograf în valoare de sarea lor vrea clientul potrivit pentru ei, nu doar orice client. APW are două articole în profunzime despre alegerea unui fotograf de nuntă: unul despre povestire / iluminare / compoziție și  altul despre stiluri de fotografie de nuntă. Dar astăzi, am crezut că o vom fierbe până la cele mai practice sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să găsiți exact potrivirea potrivită (sau iadul, pentru a decide că veți merge cu DIY în fotografia dvs. ).
fotograf de nunta

1. FILOSOFIA

Pentru unii vânzători de nunți, într-adevăr nu trebuie să le pese de filosofia lor. Fotografia de nunta nu este una din acele locuri. Probabil că veți petrece mai mult timp cu fotograful dvs. de nuntă decât cu servitoarea dvs. de onoare în ziua nunții dvs., așa că doriți să vă asigurați că sunt cineva cu care faceți salt. Cea mai simplă modalitate de a începe este de a sorta lista furnizorilor de site-uri de nunți în care vă simțiți că vă potriviți. (Oh, hi, APW Vendor Directory.) Odată ce ați găsit fotografi care vă interesează, consultați paginile Despre. Aceste pagini sunt construite cu atenție pentru a vă oferi un sentiment despre cine este fotograful și cum funcționează. Înapoi când CRO Maddie a împușcat nunți, a avut o pagină Despre care a stabilit cu adevărat cine era foarte clar. Ea a spus: "Ca fotograf de nunta, cred ca casatoria este unul dintre cele mai curajoase lucruri pe care o poate face o persoana. Este dezordonat și este o muncă grea și, rareori, rezultatul unei povesti de dragoste perfecte. "Aceasta stabilește o filozofie foarte specifică care ar putea fi cu adevărat corectă (sau chiar greșită) pentru dumneavoastră. Căutați filozofii scrise, care simt că vă dau doar clic, și apoi vedeți dacă acest sentiment continuă atunci când vă întâlniți cu fotograful în persoană sau discutați cu ei la telefon.

2. ÎȚI PLACE FOTOGRAFUL?
Odată ce ați îngustat fotografi ale căror lucrări vă plac și a căror filozofie vă pare să colaționați, organizați o întâlnire în persoană (sau o sesiune Skype, dacă aceasta funcționează). Apoi, dați seama dacă le place. Dacă nu, nu-i angajați. Dumneavoastră petreceți suficient timp cu fotograful dvs. în ziua nunții pe care ar trebui să-l găsiți în general plăcut la minim, posibil-BFF-pentru totdeauna la maxim. (Numai tu știi cât de mult îți pasă de dragostea-i iubesc, dar asigura-te ca le placi.)

3. LUMINA SITUATIA PENTRU NUNTA TA

Înainte de a ajunge prea departe în această idee de "Doar angajați pe cineva a cărui muncă te face să te simți fericit înăuntru", hai să avem o verificare rapidă a realității. Cea mai ușoară nunta de filmat este o nunta in timpul zilei, cu o ceremonie sub umbra si o mare lumina naturala. Dacă acest lucru este valabil pentru dvs., ignorați restul acestui paragraf. Dacă, totuși, vă căsătoriți într-o biserică întunecată sau dacă aveți o recepție de nuntă în aer liber, este foarte important să căutați în mod special un fotograf care să fie calificat cu aceste medii de iluminare. Nu presupuneți că această experiență este egală cu abilitățile de iluminare scăzută. Căutați nunți împușcați în medii similare de iluminare în portofoliul fotografului dvs. și întrebați-le în mod specific cum ar face față situației dvs. particulare. (Unii fotografi folosesc lumini exterioare pentru recepții întunecate, în timp ce alții se pot baza pe abilitatea camerei de a vedea bine în întuneric.) Dacă observați că după ce devine întunecată, toate fotografiile de nunta din portofoliu sunt procesate în alb și negru, este o sugestie că fotograful nu poate fi foarte confortabil în situații mai întunecate. (Vă rugăm să rețineți: nunta ta într-o catedrală gotică nu va arăta ca o nuntă într-un câmp însorit, indiferent cine angajezi, așa că nu te aștepta la trucuri magice.)

4. RECENZII ȘI RECOMANDĂRI
Fiecare fotograf va avea punctele forte și slăbiciunile. Este destul de ușor să obțineți un sentiment al puterilor cuiva (să presupunem că fotografiile uimitoare sunt una dintre ele). Trick-ul este de a obține un sentiment precis despre ceea ce reprezintă slăbiciunile unui fotograf dat, și apoi decideți cu ce puteți trăi. Puteți face acest lucru printr-o conversație robustă cu un fotograf. (Întrebați-le în mod clar ce sunt slăbiciunile lor, un profesionist vă va spune, fugiți dacă spun că nu au nimic.) Sau puteți cere să discutați cu un client trecut. Iată câteva varietăți de slăbiciuni pe care le-am observat în diferite fotografii (dintre care majoritatea sunt oameni și artiști): nu sunt manageri de timp foarte buni în ziua nunții, ciudați din punct de vedere social, livrare lentă a fotografiilor, comunicare lentă sau slabă a clienților , nu vesel și ieșiți împreună cu cuplul, nu țineți bine direcția.

Trucul este să dai seama ce balanță de puncte forte și puncte slabe va funcționa pentru tine. Mi-ar putea interesa mai puțin despre fotografi care sunt manageri de timp buni sau care mi-au dat târziu fotografiile. Dar vreau pe cineva care este uimitor de drăguț pentru mine și face tot ce-mi cer în ziua nunții mele, plus oferă să-mi împrumuți cercei dacă pierd pe a mea. O mulțime de oameni se simt în contradicție - nu le pasă cât de frumoși sunt fotografiile lor, atâta timp cât sunt organizate. În timp ce intervievați fotografi, aflați ce sunt nevoile dvs. și cei care se ocupă de afaceri. Doar ține minte că nu ești perfect, și nici fotograful tău nu va fi. Relația fotograf-client este personală, deci trebuie doar să dai seama cât de bine să fii imperfect împreună.

5. PREȚUL ȘI CEEA CE OFERĂ

Când vă uitați la prețul cuiva, aveți grijă să vedeți ce este inclus în pachetul pe care îl căutați. Pot fi incluse în citatul de preț lucruri ca alți șoferi, ore suplimentare, jpg-uri hi-res, albume și sesiuni de implicare, sau ar putea fi bani în plus. Doar asigurați-vă că nu vă înscrieți să plătiți mai târziu pentru lucruri pe care le doriți cu siguranță (de exemplu, fotografiile de nunta ale dvs. nu merită atât de mult dacă trebuie să plătiți 3 000 de dolari în plus pentru a obține fișierele). Acestea fiind spuse, lucruri precum albume și amprente pot fi întotdeauna comandate mai târziu, atunci când nu vă confruntați cu povara plății pentru o nuntă, deci dacă vă placeți arta cuiva, dar nu includeți cât mai multe clopote și fluiere cu pachetul lor, du-te pentru arta.

6. STILUL FOTOGRAFULUI

În timp ce sfatul comun este că ar trebui să alegeți un fotograf bazat pe stilul lor (fotojurnalism, naturalism, tradiționalism modern), puteți sări cu exactitate aceste buzzwords și doar întrebați-vă dacă vă place portofoliul fotografului. Și apoi, dincolo de asta, când vorbești cu ei, dă-ți seama dacă îți place cum funcționează. Dacă fotojurnalismul înseamnă că nu vor lua o poză pozată a bunicii tale, asta ar putea să nu funcționeze pentru tine. Aveți grijă mai puțin de ceea ce fotograful numesc stilul lor și, în schimb, vă faceți griji mai mult dacă fotografiile lor vă vorbesc și dacă stilul lor va funcționa în contextul real al nunții voastre.

7. ILUMINAREA ȘI COMPOZIȚIA

Avem un mare articol APW cu privire la modul în care fotografii în aceleași circumstanțe pot spune povesti foarte diferite cu iluminare și compoziție . Dacă te afli într-un fel de lucru, ar trebui să citești. Dar întrebarea mai mare a imaginii este punctul de vedere al fotografului. Cu toții vedem lumea într-un mod diferit, iar portofoliul unui fotograf ar trebui să vă arate cum au încercat să documenteze această viziune asupra lumii. Căutați un portofoliu care să reflecte modul în care doriți să vă spuneți povestea de nuntă. Căutați sentimental, hip, documentar, clasic, exigent, sau altceva? Nu o treceți prea mult; veți ști că vă place când o vedeți.

8. POST-PROCESARE

Multe dintre lucrările fotografice moderne se fac în postprocesare. Când vă uitați la portofoliul unui fotograf, este util să știți că imaginile nu ies din aparatul foto așa cum le vedeți. Acest lucru vă va ajuta să alegeți un fotograf al cărui postprocesare vă place. Cele mai frecvente tipuri de prelucrare în prezent sunt:

CURAT:  Procesați-vă viața.


LUMINĂ ȘI AERISITĂ: senin, o mulțime de lumină, aproape întunecată.


EMULSIONAREA FILMULUI: Aceasta poate varia de la culori întunecate până la culori puțin mai vibrante. Este menit să imite aspectul filmului (pentru mai ieftin).


9. VĂZÂND O NUNTĂ COMPLETĂ

Odată ce ați realizat un sentiment al unei lucrări a unui fotograf prin portofoliul lor, vă recomand să vă cereți să vedeți o nuntă completă. Unii fotografi produc douăzeci de imagini uimitoare de la fiecare nuntă, dar restul de opt sute de imagini sunt un pic neinspirat. În timp ce am tendința să cred că una până la cinci fotografii uimitoare ale nunții tale este tot ce vei folosi în timp, este important să te asiguri că primești ceea ce plătiți. Un fotograf de înaltă calitate, experimentat, ar trebui să ofere o muncă inspirată în mod constant. Un fotograf mai puțin costisitor construind portofoliul lor ar trebui să vă ofere câteva imagini inspirate și un documentar solid al restului zilei.

10. LIVRAREA

Odată ce sa întâmplat nunta ta, vei dori să-ți iei mâinile pe fotografiile tale. Acum este momentul să vă dați seama cum va funcționa (și ce va lucra pentru dvs.). Obțineți o cronică pentru cât de repede sau lent un fotograf anumit se transformă în imagini. Livrarea galeriei complete poate varia de la o săptămână la șase luni. (O notă importantă: mai rapidă nu este întotdeauna mai bună.) O mulțime de fotografi cu adevărat talentați care doresc să mențină prețurile joase trag multe nunți în timpul sezonului îndelungat. ) Ce drepturi aveți? Veți obține JPG-uri hi-res (indiciu: doriți acelea) sau va trebui să comandați printuri prin intermediul fotografului? Ce drepturi de publicare va avea fotograful tău?

Dacă doriți să controlați unde sunt publicate fotografiile, cereți-le în avans. Câteodată, cerând fotografilor să nu vă publice lucrarea înseamnă că vă percep un pic mai mult, deoarece publicitatea gratuită este cea care își menține costurile în jos. Uneori merită. În sfârșit, aflați dacă veți avea acces la imaginile dvs. neprelucrate. Fotografii cer în general să nu publicați niciodată o lucrare neprocesată, dar stilurile se schimbă și, în douăzeci de ani, le puteți dori. Sau poate că nu vă pasă. Numai timpul va spune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Clash of Clans Truco Generator