Trucos y codigos per juegos

Tariful perceput de un fotograf de nunta

Dacă v-ați gândit vreodată să trageți o nuntă, probabil că ați întrebat: "Cât de mult ar trebui să perceapă o nuntă?" În acest extras gratuit de la tutorialul de fotografie de nunta, " Cum să devenim un fotograf profesionist de nunta comercială ", vom vorbi despre stabilirea prețurilor la fotografia de nuntă. În plus față de această lecție gratuită, oferim o reducere de timp limitată dacă doriți să achiziționați tutorialul complet.
În acest post, mă voi referi doar la câteva lucruri care sunt în videoclip. Vă rugăm să vizionați videoclipul de mai sus dacă doriți să aflați cât mai mult posibil despre modul în care funcționează tarifele pentru fotografierea nunții.
fotografie nunta

1. Faceți o critică sinceră pentru munca dvs. și o comparați cu alți fotografi din zona dvs. și din întreaga lume

Înainte de a face orice altceva, trebuie să știți cât de bine sunteți de fapt și cum este percepută munca voastră pe piața dvs. S-ar putea să fiți foarte informați în legătură cu afacerile și prețurile, dar dacă fotografia dvs. nu este suficient de bună, nu veți câștiga nici o mireasă. Industria de fotografie de nunta este plina de oameni care cred ca pentru ca detin o camera profesionala, ei sunt acum fotografi de nunta profesionisti si, evident, acest lucru este foarte departe de adevar. Poate că ești un fotograf grozav, dar portofoliul tău nu este complet, pentru că nu ai împușcat suficiente nunți, sau poate ai făcut multe nunți, dar niciunul dintre ei nu este destul de fantezist și portofoliul tău face munca ta arata ieftin.

Critica fotografiei tale este doar primul pas. De asemenea, trebuie să comparați întreaga imagine cu alți fotografi din zona dvs. Logo-ul dvs. arata profesional? Site-ul dvs. web vă face să vă uitați la final? Blogul tău sau despre pagină te fac să te uiți exclusiv? Dacă poți fi sincer cu tine însuți, ar trebui să te poți uita la munca ta din perspectiva unei mișcări prospective. Ce te-ar face să te angajeze în competiție sau invers fără a arunca bani în mix?


2. Determinați obiectivele de afaceri curente

Dacă începeți doar afacerea dvs. de fotografie de nunta, obiectivul dvs. ar putea fi să rezervați cât mai multe nunți cât mai curând posibil, pur și simplu pentru a construi un portofoliu. Dacă sunteți deja înființat, vă recomandăm să faceți cât mai mulți bani posibil fie prin rezervarea cât mai multor nunți posibil sau prin rezervarea celor mai valoroase nunți disponibile.

Unii fotografi stabili (ca și mine) sunt mai interesați de maximizarea timpului liber și, prin urmare, nu sunt interesați de rezervarea a cât mai multe nunți posibil, dar în schimb doresc să rezerve un număr mai mic de nunți cu plată înaltă. Stabilirea prețurilor va schimba în mod semnificativ modul în care funcționează compania dvs. și, prin urmare, este important să știți exact ce doriți înainte de a vă stabili tarifele.


3. Medie de fotografie de nunta in zona ta

Vizitați cât mai multe site-uri web ale fotografilor de nunți din zonă, după cum puteți. Majoritatea fotografilor de nunta nu isi public listele complete de preturi, dar pot avea un pret de pornire disponibil pe site-ul lor. Utilizați aceste numere pentru a determina ce preț de pornire trebuie să se bazeze pe calitatea muncii dvs. Vizitați Costul nunții și introduceți codul dvs. curent pentru a determina costurile medii de nuntă din zona dvs.

În Charleston, SC, unde locuiesc, nunta medie conform acestui site costă între 21.000 și 35.000 de dolari. Este obișnuit ca miresele să-și petreacă 15% din bugetul de nunți pe fotografia lor. Acest lucru înseamnă că costul mediu al fotografiilor de nunți din zona mea ar trebui să fie în jur de 3000 - 5000 USD. Acest lucru se întâmplă să fie exact în jurul valorii de unde prețul meu mediu pentru nunti a căzut în mod natural.



4. Creați o listă de prețuri care să se potrivească mai multor bugete

Fotografia mea de nunta incepe de la 2800 de dolari pentru 4 ore de acoperire si merge tot timpul pana la 12.500 de dolari pentru "pachetul meu complet". Trag nunți în mod constant, care acoperă întreaga diferență. Rezervarea unei nunti "ieftine" pentru $ 2800 poate fi un tratament, pentru ca este o zi atat de scurta si relaxanta si filmarea mai multor zile cu "pachetul meu complet" este cu siguranta o munca grea, dar sunt incantata de salariul. Este important să rețineți că fiecare client are cerințe și bugete de fotografie complet diferite și, prin urmare, nu doriți să excludeți majoritatea clienților dvs. deoarece prețurile dvs. sunt prea specifice.



5. Nu vă setați prețurile prea scăzute

Dacă începi să începi, ratele tale vor trebui să fie scăzute și ar trebui să fie. Cuplurile plătesc bugetele mari pentru experiență și consecvență și dacă nu ați făcut acest lucru de ani de zile, nici nu veți avea. Pentru prima mea nuntă, am taxat 250 de dolari și cred sincer că a fost un preț corect. Întregul buget de nuntă a fost, probabil, mai mic de 1500 de dolari și nu aveam deloc experiență. Pentru următoarea mea nuntă, am acuzat 1000 de dolari, iar pentru cea de-a treia nuntă am taxat 1500 de dolari. Dacă aș fi încercat să perceapă 250 de dolari pentru a doua și a treia nunți (care aveau bugete globale mai mari), sunt sigur că ar fi angajat altcineva. La fel ca un mire, care se uită la un inel de logodnă destul de care costa doar 99 dolari, prin încărcarea prea puțin,

La început, ar fi tentant să plasați un anunț pe Craigslist pentru fotografia de nuntă pentru câteva sute de dolari, dar, de obicei, singurele cupluri care ar avea încredere în acest gen de lucruri nu aruncă nunți care merită să pună în portofoliu. Dacă singurul dvs. obiectiv este de a obține experiență, nu ezitați să încercați acest lucru numai pentru primele una sau două nunți și apoi ridicați rapid ratele de acolo. Acest lucru ar trebui făcut doar ca o ultimă soluție, deoarece o modalitate mult mai bună de a obține experiență ar fi să îi ajutăm pe alți fotografi care fac nunți legitime, chiar dacă trebuie să o faceți în totalitate gratis.



6. Nu vă stabiliți prea mult prețurile

Dacă vă stabiliți prețurile prea mici, este posibil să nu faceți niciodată o nuntă, pentru că nimeni nu vă va respecta munca, dar vă puteți ridica întotdeauna prețurile. Dacă vă stabiliți prețurile prea mari, este posibil să nu faceți rezervări de locuri de muncă, deoarece ați depășit prețul pieței dvs. și odată ce ați stabilit tarifele, nu trebuie să le scăpați niciodată.

Imaginați-vă dacă un mirele a cumpărat un inel de nunta de designer doar pentru a-l intra în vânzare după ce a cumpărat-o. Inelul nu sa schimbat, dar valoarea percepută a acelui inel are cu siguranță. El nu ar recomanda acest magazin unui prieten. Dacă rezervați o nuntă la un anumit punct de preț și apoi descoperiți că nu vă rezervați suficientă muncă, nu vă puteți scădea cu ușurință prețurile, mai ales dacă vă faceți public prețurile. Imaginați-vă cât de înșelat ultimul dvs. client s-ar simți dacă au aflat. Magazinele de tip boutique high-end nu au vânzări sau reduceri pentru un motiv. Ei doresc să atragă clienți de vârf și doresc să stabilească o valoare pentru produsele lor.

Nu sariti in fotografia de nunta cu rate extrem de mari. În schimb, începeți scăderea și creșteți rata rapidă pe măsură ce lucrați. Dacă încercați să stabiliți o afacere, sugestia mea ar fi să găsiți alți cinci fotografi din oraș care sunt la nivelul tău. Prețați-vă munca ușor sub toate acestea, astfel că sunteți fotograful cel mai rezonabil preț din acel segment. Acest lucru garantează aproape că nu suferiți o subcotare totală a pieței și că veți ocupa rapid locurile de muncă. În timp ce rezervați nunți, ridicați tarifele când intrați în muncă.


7. Înțelege cine este clientul tău

Uneori, mirele sau mama mirelui sau mirelui mă vor angaja, dar de cele mai multe ori, treaba mea este să câștig peste mireasă. Mirele nu sunt cumpărători de artă educați. În majoritatea cazurilor, aceasta este prima dată când au angajat vreodată un fotograf. Ei nu știu neapărat ce este fotografia "bună" sau "tehnică" și, în schimb, ei vor lua decizii bazate pe emoții. Dacă munca dvs. și site-ul dvs. web le poate câștiga, banii probabil că nu vor fi o problemă.

Este obișnuit, cel puțin în America, ca familia miresei să plătească pentru nuntă. Cu siguranță acest lucru nu este garantat, dar, de cele mai multe ori, clienții mei (mireasa și mirele) nu scriu cecurile. Prin urmare, trebuie să vă amintiți că mireasa care vă angajează nu își cheltuie banii. Dacă vă întâlniți cu un potențial client care a văzut ratele dvs., este posibil ca bugetul să fi fost deja determinat și că banii au fost deja alocați pentru fotografie.

Dacă doriți să aflați cât de mulți bani au pentru fotografie, nu aș sugera să le întrebați direct. În schimb, dacă puteți obține un pic de informații despre locația nunții și numărul de oaspeți, este destul de ușor să estimați costul întregului eveniment și apoi să determinați cât de mulți bani au bugetat pentru fotografia de nunți pe baza estimării de 15% despre care am vorbit mai sus. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Clash of Clans Truco Generator