Trucos y codigos per juegos

Criolipoliza Cooltech Bucuresti

Întrebări frecvente despre Criolipoliza Cooltech
Criolipoliza Cooltech Bucuresti


»Care este procedura de răcire a grăsimii Cooltech?


Procedura de răcire a grăsimii Cooltech este o metodă neinvazivă de reducere ușoară și eficientă a conținutului de grăsimi din zonele țintă îndrăznețe ale corpului, cum ar fi stomacul, mânerele de dragoste și spate, care au ca rezultat o îmbunătățire a ariilor tratate. Fiind total non-invaziv, aceasta înseamnă că nu sunt necesare ace, scalpele sau incizii. În plus, nu este nevoie de medicamente anestezice sau de durere și în mod eficient nu există timp de înjumătățire sau de recuperare.


»Care este principiul din spatele lui Cooltech?


Principiul din spatele acestui dispozitiv este denumit Criolipoliza. Acest lucru înseamnă literalmente defalcarea sau distrugerea grăsimii (lipoliza) prin aplicarea răcirii (cryo). Foloseste o expunere la rece controlata, pentru a produce leziuni neinvazive, eficiente si selective la nivelul celulelor adipoase. 

Întregul concept se bazează pe premisa că există o diferență în susceptibilitatea grăsimii la frig față de piele. Sa dovedit că grăsimea îngheață la o temperatură mai ridicată decât restul pielii. Prin urmare, la o anumită temperatură puteți îngheța grăsimea, dar nu dăunează pielea.


»Este Criolipoliza Cooltech un nou concept?



Știința din spatele criolipolizei nu este nouă. De fapt, aceasta a fost inspirată de observația că copiii care au sufocat obișnuit pe hrăniți au dezvoltat crăpături de obraz, probabil ca rezultat al pierderii țesutului gras din obrajii lor. Această condiție a fost constatată prin "paniculită popsicle", iar aici sa observat că acest lucru se datorează unui proces inflamator localizat care a avut loc în interiorul celulelor adipoase ca rezultat al efectului de răcire al popsicle. Acest lucru duce în cele din urmă la distrugerea localizată a grăsimii din obraz și cauza prăpastiei.


»Ce se întâmplă exact cu celulele grase?


Deși nu înțelegem cu desăvârșire toți pașii care duc la distrugerea grăsimilor ca urmare a răcirii, știm că expunerea la răcire provoacă un răspuns inflamator localizat în celulele adipoase (numit paniculită) în zona tratată, care la rândul său distrug celulele adipoase prin ruperea acestora, eliberând astfel conținutul lor (produse secundare grase). Aceste conținuturi sunt apoi eliminate în mod natural de la corpul dvs., prin propriile sale mecanisme, în următoarele două luni. Acest lucru duce, desigur, la o reducere treptată a grosimii stratului de grăsime care, la rândul său, reduce marginea vizibilă în decurs de două până la patru luni. De asemenea, nu există dovezi că procedura are efecte adverse asupra nivelurilor de enzime hepatice sau de grăsimi din sânge (cum ar fi colesterolul). Mai mult, deoarece numărul de celule grase din corpul nostru este fixat după nașterea noastră, celulele noi de grăsime nu vor fi reproduse și, prin urmare, nu există nici o șansă de revenire a acestor celule adipoase. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că celulele grase existente rămase în urmă pot compensa și crește în mărime dacă dieta dvs. are nevoie de exces și, prin urmare, mâncați mai multe calorii decât ardeți! Deci, un stil de viață sensibil, care include exerciții fizice și o dietă sănătoasă, este obligatorie după orice astfel de tratament, dacă doriți să mențineți efectele.


»Este Criolipoliza o precedura sigura ?


Criolipoliza sa dovedit a fi o tehnică sigură într-un număr de studii clinice evaluate de colegi. Pe măsură ce regiunea tratată este monitorizată cu atenție pentru a asigura controlul precis al temperaturii, este creat un mediu foarte controlat. Testarea extensivă a demonstrat că răcirea dăunează celulele grase. Alte țesuturi, cum ar fi țesuturile pielii, nu sunt afectate în nici un fel de lungă durată. Celulele grase moarte și conținutul lor sunt îndepărtate și eliminate de procesele metabolice normale ale organismului.
»Care zone sunt potrivite pentru procedura Cooltech?
Procedura Cooltech este destinată în primul rând buzelor încăpățânate de grăsime situate pe abdomen, mânere de dragoste și rulouri înapoi. Acest lucru se datorează faptului că caracteristicile de proiectare actuale ale dispozitivului îi permit să se ocupe confortabil, în principal, cu bulgări grase predominant în aceste regiuni. Deși alte zone pot fi tratate, cum ar fi spatele brațelor, acest lucru va fi determinat de cantitatea de grăsime și de adecvarea acesteia în ceea ce privește modul în care se conformează caracteristicilor cuponului Cooltech.


»Cum diferă sistemul Cooltech de alte tehnici de reducere a grăsimilor?


Cooltech este o procedură non-chirurgicală pentru a reduce grăsimea prin utilizarea răcirii. Singurul dispozitiv care utilizează o tehnologie similară este Zeltiq Coolsculpting. 

În comparație, diferitele proceduri de lipoplastie (liposucție, Lipo, Vaser, Smart Lipo, Jet de corp) sunt proceduri chirurgicale care necesită grade diferite de invazivitate pentru a aspira, distruge și extrage celulele adipoase. Orice formă de lipoplastie implică posibile riscuri chirurgicale și va fi asociată cu timpul de încetinire în ceea ce privește vindecarea.


»Ce se intampla exact in timpul tratamentului?


În timpul procedurii, medicul dumneavoastră va identifica zona de grăsime ce urmează a fi tratată și o va acoperi cu un strat de gel rece pentru a proteja pielea. O pungă mare ca aplicatorul va fi apoi aplicată peste zona care urmează a fi tratată. Un vacuum este apoi aplicat prin acest aplicator pentru pahare, care, în cele din urmă, suge în rola de grăsime care va fi tratată. Veți simți astfel o senzație fermă de tragere în timpul acestei acțiuni, destul de asemănătoare cu aplicarea unui sigiliu în vid și poate, de asemenea, să se simtă rece în zona tratată. 

În primele zece minute, temperatura din cupă va fi apoi coborât treptat până când ajunge la o temperatură predeterminată de aproximativ -7 sau -8 grade Celsius, înghețând încet celulele grase din rola de grăsime. Aplicatorul pentru pahare va rămâne în contact, prin procesul de aspirație, cu rola de grăsime tratată timp de 1 oră. În timpul tratamentului, puteți să vă relaxați, să ascultați muzică, să citiți, să folosiți un computer sau să urmăriți un film în timp ce dispozitivul răcește ușor zona de tratament.


»Procedura Cooltech rănește?


Procedura Cooltech este confortabilă pentru majoritatea pacienților. Deși în primele 10 minute unii pacienți vor descrie răcirea inițială și aspirația ca ușoară până la moderată inconfortabilă, majoritatea consideră că este destul de tolerabilă. Prin urmare, nu este nevoie de anestezie sau de ameliorarea durerii și, de obicei, pacienții sunt suficient de confortabili pentru a citi, a lucra la computerele laptop, pentru a asculta muzică sau pentru a se relaxa în timpul procedurii.
»Cât durează procedura?
Fiecare zonă tratată cu un singur aplicator pentru cupă va necesita o răcire de 60 de minute. Cooltech are două aplicatoare de cești și, prin urmare, două zone (adică ambele mânere de dragoste) pot fi tratate simultan, cu condiția ca zonele să fie adecvate. În timpul consultării inițiale, vom discuta cât va dura procedura dvs. și cât timp vă va permite vizita.


»Ce se întâmplă după tratamentul cu criolipoliza cooltech?


După 60 de minute de răcire în orice zonă dată, aplicatorul pentru cești este îndepărtat. Probabil veți avea o senzație ușoară de arsură în regiune, deoarece temperatura din zona respectivă va reveni la normal. Odată ce aplicatorul este îndepărtat, veți observa că zona este oarecum deformată și eventual zdrobită, ceea ce, desigur, este consecința așteptată de a avea doar suprafața tratată cu grăsime stinsă și blocată într-o ceașcă aspirată timp de o oră! Practicantul dvs. va masaj apoi acest plat și înapoi într-un aspect mai normal. Orice roșeață se va rezolva în următoarele câteva minute până la câteva ore după aceea. Orice vânătăie localizată, dacă apare, se șterge de obicei în câteva săptămâni. Mulți pacienți au de obicei o epuizare temporară a senzației sau amorțeală în zona tratată, care durează o săptămână până la opt săptămâni.


»Care este perioada de nefuncționare sau recuperarea procedurii Cooltech?


Deoarece nu există scalpeli, ace, anestezice sau sedare utilizate, nu există timp de recuperare și, prin urmare, pacienții se pot conduce acasă în ziua procedurii. Nu există un "timp de deconectare" asociat procedurii. Pacienții se pot întoarce la serviciu imediat și își reiau rutinele de exerciții imediat după tratament. Nu este necesară nici o compresie sau o îmbrăcăminte chirurgicală după procedură. Nici nu există restricții sau restricții impuse în urma tratamentului.
»Există efecte secundare sau complicații cunoscute din această procedură?
Răcirea grăsimilor pentru a reduce volumul de grăsimi sa dovedit a fi o procedură sigură. Nu este asociată cu complicații pe termen lung. Nu este invazivă și, spre deosebire de liposucție, nu poate elimina mai mult de 20 până la 25% din grăsime din orice zonă dată după un tratament. De aceea, nu se produce eliminarea sau golirea unei zone date. Există întotdeauna suficientă grăsime pentru a tampona și pentru a netezi marginile exterioare ale unei zone tratate - de aceea, spre deosebire de liposucție, dacă nu este destul de pătrată, poate să lase o depresie. Cu toate acestea, unii oameni pot avea nevoie de zone adiacente tratate, deoarece răcirea cu grăsime este proiectată pentru zone specifice și nu pentru reducerea conturului întregului corp.


»Cât o îmbunătățire mă pot aștepta după răcirea grăsimilor cu Cooltech?


La pacientul selectat în mod corespunzător, după un singur tratament de răcire cu grăsime, studiile au arătat că există, de obicei, o reducere cu aproximativ 20% a volumului zonei tratate. După tratamentul inițial, puteți obține reduceri suplimentare cu o sesiune de tratament suplimentară. Mulți pacienți găsesc totuși că un tratament se adresează pe deplin obiectivelor lor. Desigur, vom discuta acest lucru cu dvs. și vom proiecta un plan care vă va potrivi cel mai bine.


»Cât timp până când voi observa rezultatele?


Datorită faptului că procesul inflamator, introdus prin răcirea celulelor grase, nu este imediat, va dura între 2-3 luni pentru a vedea efectul complet al reducerii grăsimii. Cu toate acestea, de la aproximativ 4 săptămâni veți începe să vedeți o îmbunătățire notabilă, care va fi complet finalizată numai după 3 luni.


»Câte sesiuni sunt necesare?


Cu fiecare sesiune de tratament, văd de obicei o reducere cu 20% a zonei tratate. Dacă acest lucru este suficient pentru a satisface orice persoană va fi în mare măsură determinată de mărimea respectivă și de bulgări grase. Dacă suprafața excesului de grăsimi este relativ mică și individul este subțire, atunci poate fi necesar doar un singur tratament. Cu toate acestea, la cineva cu o cantitate mai mare de grăsime, pot fi necesare 2 sau chiar 3 tratamente pentru a obține rezultatul dorit. Într-o anumită măsură, cantitatea de grăsimi necesară în general, va determina numărul de tratamente necesare. Deși un protocol acceptat este de a repeta tratamentul la intervale de aproximativ două luni, mulți pacienți sunt bucuroși să aibă o altă sesiune la aproximativ 6 săptămâni, în timp ce alții o repetă la patru sau mai multe luni, în funcție de rezultatele obținute.


»Are toata lumea un rezultat garantat si de succes?


În medicină nu există nici o garanție. De fapt, nu există nici un tratament în nici un colț al medicamentului, care este garantat că va funcționa absolut pe toată lumea. Acest lucru se datorează faptului că suntem cu toții diferiți, iar corpurile și constituțiile noastre sunt, de asemenea, diferite. Intr-adevar, compozitiile noastre grase pot diferi cu unii pacienti care au o proportie mai mare de grasime mai greu sau fibros decat altele. Acest lucru ar putea afecta modul în care grăsimea răspunde la răcire. Din păcate, nu este posibil să se știe compoziția grăsimilor, fără a se preleva acest lucru printr-o procedură mai invazivă, cum ar fi o biopsie. Ca urmare, va exista întotdeauna o mică parte a persoanelor care nu pot răspunde la răcirea grăsimilor așa cum a fost anticipat. Aceasta este probabil de magnitudinea de aproximativ 1 sau 2 din 10 persoane.


»Care este alternativa chirurgicala si cum se compara rezultatele cu proceduri invazive precum liposuctia?


Rezultatele răcirii cu grăsime nu sunt la fel de rapide sau dramatice ca procedurile invazive, cum ar fi lipoplastia / aspirația. Desigur ca orice procedură chirurgicală există riscuri posibile și efecte secundare asociate cu acestea. În plus, este inevitabil, de asemenea, mai mult timp de încetinire și recuperare cu procedurile chirurgicale. 

Prin urmare, dacă simțiți că nu doriți să vă expuneți la posibilele efecte secundare, riscuri și recuperare prin procedurile chirurgicale mai invazive și în același timp sunteți pregătiți să acceptați un rezultat mai puțin spectaculos sau dramatic, apoi reducerea grăsimii prin răcire cu dispozitivul Cooltech poate fi opțiunea preferată pentru dvs.


»Există o limită de vârstă cu Cooltech?


Acest tratament este potrivit pentru pacienții cu vârsta peste 18 ani. În ceea ce privește o limită superioară de vârstă, totuși acest lucru va depinde. La fel ca abdomenul de 30 de ani vine în multe forme și dimensiuni, la fel și cu cineva care are vârsta de 60 sau 65 de ani. Există mulți indivizi vârstnici cu un tonus și un mușchial excelent de piele care pot fi candidați buni pentru acest tratament. Prin urmare, este necesară o evaluare adecvată pentru a examina caracteristicile individuale ale fiecărui individ și conținutul de grăsime, indiferent de vârstă. Răcirea grăsimilor nu va afecta pielea sau mușchiul și, prin urmare, rezultate bune pot fi de asemenea observate la candidatul corespunzător care are peste 60 sau 65 de ani. Iata o recomandare pentru Cooltech Cryolipolysis


»Cât durează rezultatele și va reveni grăsimea?


Cu condiția să vă mențineți aceeași greutate și obiceiuri alimentare, nu trebuie să vă recâștigeți stratul de grăsime pierdut. Totuși, dacă creșteți consumul caloric după procedură, celulele grase rămase se vor mări și veți observa criolipoliza CoolTECH .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Clash of Clans Truco Generator