Trucos y codigos per juegos

Velashape 3 Pro Si Contra

Bine ați venit în secolul al XXI-lea, unde obținerea corpului perfect poate fi la fel de ușoară ca și cum să vă aruncați în clinica dvs. locală pentru conturul dvs. la pauza de prânz prin Velashape 3. 
velashape 3 bucuresti

Sună uimitor, nu? 
Credem așa. Dar, la fel ca toate celelalte procedee de "miracol" care apar pe scenă, sunt bune, rele și urâte asociate cu conturul corpului. Aceste proceduri sculptă corpul prin intermediul laserului, a energiei de radiofrecvență și a altor tehnologii pentru a netezi pielea și pentru a vă face să pari tundere și mai subțiri.

VelaShape 3 de către Syneron Candela este una dintre cele mai recente și posibil cele mai mari opțiuni de tratament non-invazive pentru conturul corporal și celulita pe piață. Producătorii de VelaShape III susțin că, în doar trei sesiuni de tratament, pacienții văd o reducere dramatică a circumferinței și a celulitei în gât, brațe, flanc, fund, mâini de dragoste, abdomen și coapse. Unul dintre aspectele cele mai promițătoare ale VelaShape 3 este că nu există aproape niciun moment de întrerupere, în timp ce riscurile sunt minime până când nu există.

Deci, cum funcționează? Potrivit producătorului său , Syneron Candela, VelaShape III folosește lumină infraroșie și energie bipolară de frecvență radio pentru a încălzi adânc celulele grase, precum și țesutul conjunctiv înconjurător și fibrele de colagen dermice subiacente. De asemenea, utilizează un vid și role de masaj pentru a stimula creșterea colagenului și a elastinei noi, precum și a strânge pielea. Acest tratament pentru conturul corpului se spune că reduce laxitatea pielii, volumul corpului și textura generală și aspectul.


Toată lumea știe că tehnicile de modelare corporală sunt uneori preferate deoarece sunt semnificativ mai puțin invazive, costisitoare și dureroase în comparație cu chirurgia plastică. VelaShape lovește toate semnele în acest sens. Pacienții descriu de multe ori tratamentul ca senzație de un masaj cald, cu țesut adânc. Cu alte cuvinte, este atutata ca fiind mai placuta decat dureroasa, masajul mecanic de pe role ajuta la relaxarea pacientilor astfel incat sa se simta mai usor.

VelaShape 3 a avut unele dificultăți inițiale, de când primele iterații au necesitat mai multe sesiuni de tratament (uneori până la 10) comparativ cu ultima versiune numită VelaShape III. Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) a eliminat VelaShape pentru a fi utilizat ca tratament pentru reducerea circumferinței și a celulitei și este considerată o opțiune de tratament relativ sigură, cu risc scăzut.


Eliminarea neinvazivă a grăsimilor prin Velashape 3 Bucuresti


Legate de: cântărirea opțiunile: Cum de a alege cel mai bun tratament non-chirurgicale de eliminare a grăsimilor

Procedura
Unul dintre motivele pentru care această procedură de modelare corporală este atât de populară este în parte deoarece este un risc scăzut și confortabil pentru pacienți, dar și pentru că este o alegere bună pentru cei care nu doresc să se ocupe de proceduri îndelungate și perioade de nefuncționare. Fiecare sesiune VelaShape durează între 20 de minute și două ore, timpii de tratament variind în funcție de zona corpului care este tratat. După cum sa menționat anterior, VelaShape pretinde că oferă rezultate excelente în doar trei sesiuni, însă întreținerea este necesară.

Senzația de încălzire profundă este considerată plăcută pentru pacienți și nu sunt necesare ace, incizii sau anestezie. Oamenii văd în general rezultatele VelaShape în doar patru săptămâni. În plus, pacienții au adesea o creștere a circulației sângelui cu VelaShape datorită combinației rolelor de masaj și aspirației prin aspirație care stimulează colagenul și elastina. Toți acești factori fac ca această opțiune de conturare a corpului să devină din ce în ce mai populară atât în ​​rândul pacienților cât și al medicilor.


Ce se poate obține cu VelaShape 3?


La fel ca majoritatea procedurilor cosmetice, VelaShape nu este potrivit pentru toată lumea. Producătorii săi au grijă să sublinieze că nu este un tratament de scădere în greutate. Mai degrabă contură corpul și elimină masa circumferențială, făcându-vă să pari mai subțiri și mai tineri. Din acest motiv, este recomandat numai persoanelor cu celulită ușoară și cu un indice de masă corporală (IMC) mai mic de 30 de pacienți. Medicul dumneavoastră vă va evalua IMC în timpul consultării inițiale. Puteți, de asemenea, să utilizați testul de fixare a IMI pentru a vă ghida.

Scala de celulită Nurnberger-Muller este adesea utilizată pentru a determina severitatea celulitei. VelaShape este recomandat pentru cei care se încadrează în intervalul de celulită Etapa 1 și 2 pe baza acestei scări:


Etapa 1: Fără îndoială în timp ce pacientul este în picioare sau în picioare, dar testul de înțepare indică aspectul "coajă de portocală".
Etapa 2: Debutul "coajă de portocală" apare spontan când se ridică, dar nu și când se culcă.
Etapa 3: Debutul "coajă de portocală" apare spontan atât atunci când se ridică în picioare, cât și în jos.


Functioneaza in realitate?


Toate astea sună destul de perfect, nu? Nu asa de repede! Hai să ajungem la datele reci și grele pentru a vedea dacă VelaShape este tot ce e rupt. Studiile clinice arată că VelaShape este, într-adevăr, eficient în reducerea circumferinței abdomenului, a flancurilor, a mânerelor de dragoste, a capului și a coapsei. În termen de trei luni, pacienții au prezentat o reducere de 1,4 cm pe circumferința abdomenului, o reducere de 5 cm a circumferinței feselor și o reducere de circa 1,2 cm a circumferinței coapsei.

Un alt lucru care face ca VelaShape III să fie atât de de dorit este că poate fi utilizat într-o serie de zone ale corpului, potrivit dr. Reza Tirgari de Laser Avalon din California de Sud. "Este neobisnuit ca atat de multe probleme pot fi abordate cu o singura metoda de tratament", observa Tirgari. "VelaShape 3 sa dovedit a fi valoros în direcționarea multora dintre cele mai frecvente preocupări cu care se confruntă clienții. Este, de asemenea, non-invazivă, rapidă și nedureroasă în comparație cu multe alte metode de pe piață ".

Într- un alt studiu , VelaShape 3 a fost utilizat ca tratament post-sarcină pentru reducerea celulitei și a laxității la femeile care au născut recent. Studiul a constatat că reducerea medie a fost de aproximativ 7 centimetri, și că subiecții și medicii lor au văzut o îmbunătățire semnificativă a laxității pielii și înăspririi. De asemenea, a concluzionat că experiența a fost bine tolerată cu o durere minimă și că nu au existat probleme majore privind siguranța legate de procedură sau recuperare.


Contra: Nu este permanent

Cu toate acestea, există încă câteva dezavantaje. Dr. David Greuner , directorul chirurgical al NYC Surgical Associates, avertizează că VelaShape nu este potrivit pentru toată lumea. "Una dintre cele mai mari probleme cu VelaShape este că rezultatele nu sunt garantate și variază de la persoană la persoană, în funcție de frecvența și durata tratamentului, precum și de densitatea celulară".

Dr. Greuner a subliniat de asemenea că rezultatele VelaShape nu sunt permanente. "Un alt conet cu VelaShape este că rezultatele nu durează și pot fi anulate, mai ales dacă nu includeți o dietă sănătoasă și exercițiu", a spus el. "VelaShape nu este permanent și necesită întreținere și sesiuni permanente, de la fiecare până la două luni. Datorită întreținerii necesare, VelaShape poate deveni destul de costisitoare. "

Deci, linia de jos este următoarea: VelaShape vă poate oferi cu siguranță rezultate pozitive temporare, dar vă va costa. Nu există lipsă de recenzii online despre VelaShape și în timp ce vă pot ajuta să înțelegeți bine dacă acest tratament este sau nu potrivit pentru dvs., este important să discutați întotdeauna cu un chirurg plastic certificat despre scenariul personal înainte de a vă angaja orice procedură de modelare corporală.

SculpSure vs. Coolsculpting
Legate de: SculpSure vs Coolsculpting: Arderea încăpățânată, să fie plecat!


Comparând VelaShape 3 cu alte opțiuni de sculptură corporală

Cea mai recentă versiune a tratamentului VelaShape este adesea comparată cu un alt sistem de conturare a corpului, CoolSculpting®, deoarece ambele tratamente sunt neinvazive și se pretind că oferă rapid reducerea celulitei și a circumferinței. Diferența primară dintre CoolSculpting și VelaShape este că CoolSculpting folosește o tehnică de înghețare curată (mai degrabă decât o energie de radiofrecvență) de către FDA, pentru a face uz de grăsime.

În comparație cu CoolSculpting , VelaShape III este dovedit pentru a reduce celulita pentru o perioadă mai lungă. Studiile clinice arată că cei care au suferit procedura VelaShape 3 au raportat că celulita lor a fost redusă pentru un an sau mai mult. CoolSculpting, pe de altă parte, poate scapa de celulita doar pentru câteva săptămâni. Mai mult, pacienții care suferă de răceală au tendința de a observa mai multe vânătăi și disconfort după tratament. Cu aceasta se spune că CoolSculpting poate dura mai mult în ceea ce privește reducerea circumferențială.


VelaShape 3este adesea comparat cu Endermologie, care este încă considerată pionierul indiscutabil al tratamentelor de celulită. Acest tratament de reducere a celulitei folosește stimularea fizică (un masaj mecanic, similar cu VelaShape) pentru a tonifia corpul și a elimina celulita . La fel ca VelaShape, Endermologie nu necesită niciun moment de întrerupere. Cu toate acestea, această procedură tinde să necesite mai multe sesiuni, standardul fiind o singură sesiune de 30-60 de minute o dată sau de două ori pe săptămână timp de câteva săptămâni. Ambele sunt eficiente, dar Endermologie este mai probabil să furnizeze rezultate pe termen lung.

Există un dezavantaj pentru tot
Declinurile primare ale VelaShape - sau orice tratament conturat în corp, într-adevăr - este că este vorba de un tratament suplimentar și nu este permanent. Mai mult, acest tip de tratament este ideal doar pentru anumite zone de probleme și nu este cea mai bună alegere pentru persoanele care au o greutate totală sau un IMC ridicat.

Una dintre cele mai mari probleme asociate cu VelaShape 3 este că rezultatele nu sunt permanente. De fapt, rezultatele de la VelaShape variază de la o persoană la alta, conform studiilor clinice, iar grăsimea poate reveni în funcție de zona de tratament. Linia de jos este că VelaShape 3 oferă doar o reducere temporară a grăsimii și a celulitei, care nu se poate compara cu metodele tradiționale de îndepărtare a grăsimilor, cum ar fi liposucția sau o tufă de burtă. VelaShape 3 nu îndepărtează celulele grase, ci diminuează cantitatea de grăsimi din interiorul celulelor sau le micșorează. Prin urmare, este posibil ca celulele să colecteze din nou grăsime în timp.

Din acest motiv, mulți chirurgi și specialiștii din domeniul plastic vă recomandă să programați vizitele de urmărire la fiecare două până la trei luni de la tratamentul inițial final pentru rezultate optime. Tratamentele de întreținere pot ajuta la prevenirea colectării mai multor grăsimi din zona tratată. De asemenea, acestea vă pot ajuta să vă asigurați că tratamentele durează cât mai mult timp posibil. Unii chirurgi plastici recomanda VelaShape de-a lungul liposuctiei, tusei de burta si proceduri suplimentare de contur a corpului.

Ai o întrebare despre un tratament cosmetic? Cu peste 2.000 de răspunsuri la medic și numărare, forumul Zwivel este cel mai bun loc pentru a obține opiniile experților profesioniști.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Clash of Clans Truco Generator