Trucos y codigos per juegos

Sfaturi pentru fotograf nunta

"Ajuta-ma - fotografiez prima mea nunta! ... Ajuta-ma cu niste sfaturi pentru un fotograf nunta ? Te rog!"

Este o intrebare care a fost intrebata de cateva ori in forumurile noastre in ultimele luni, asa ca in timp ce nu sunt un fotograf de nunta - M-am gandit ca este timpul sa impartasesti cateva sfaturi pe tema fotografiei nuntii .




Voi lăsa sfaturile tehnice de fotografiere a unei nunți pentru profesioniști - dar ca cineva care a fost rugat să fotografieze numeroși prieteni și nunți de familie - aici sunt câteva sugestii.

Sfaturi pentru un fotograf nunta

1. Creați o "listă de fotografii"

Una dintre sfaturile cele mai utile pe care mi-a fost oferit despre fotografia de nunta este sa-i invit pe cuplu sa se gandeasca mai departe la fotografiile pe care ar vrea sa le captezi in ziua si sa compilati o lista pentru a le putea verifica. Acest lucru este deosebit de util în fotografiile de familie. Nu este nimic mai rău decât să reînsufleți fotografiile și să realizați că nu ați fotografiat cuplul fericit cu bunica!


2. Coordonator Fotografie 

Mi se pare că fotografia de familie a zilei poate fi destul de stresantă. Oamenii se îndreaptă peste tot, nu cunoașteți dinamica familiei în joc și oamenii se află într-un "spirit festiv" (și adesea beau câteva băuturi spirtoase) până la punctul în care poate fi destul de haotic. Obțineți cuplul pentru a numi un membru al familiei (sau unul pentru fiecare parte a familiei) care poate fi "regizorul" filmării. Ei pot să-i rotunjească pe toți, să-i ajute la împușcare și să țină lucrurile în mișcare, astfel încât cuplul să se poată întoarce la petrecere.

Sfaturi de fotografie de nunta

3. Căutați locația

Vizitați locațiile diferitelor locuri pe care le veți fotografia înainte de cea mai mare zi. În timp ce sunt sigur că majoritatea profesioniștilor nu fac acest lucru - mi se pare foarte util să știu unde mergem, să avem o idee despre câteva poziții pentru fotografii și să știm cum ar putea intra în lumină. La una sau două nunți am vizitat chiar și locații cu cuplurile și am luat câteva fotografii de testare (acestea făceau fotografii frumoase de angajament).


4. În pregătirea fotografiilor de nunți este cheia

Atât de mult poate merge prost în această zi - deci trebuie să fii bine pregătit. Aveți un plan de rezervă (în caz de vreme nefavorabilă), aveți baterii încărcate, carduri de memorie goale, gândiți-vă la rute și timp pentru a ajunge în locuri și pentru a obține un itinerar al întregii zile, astfel încât să știți ce se întâmplă în continuare. Dacă puteți, participați la repetiția ceremoniei, unde veți aduna o mulțime de informații despre posibilele poziții pentru a trage, iluminatul, ordinea ceremoniei etc.

5. Stabiliți așteptările cu cuplul
Arata-le munca / stilul tau. Aflați ce doresc să obțină, cât de multe fotografii doresc, ce lucruri cheie vor să fie înregistrate, cum vor fi folosite fotografiile (tipărite etc.). Dacă le plătiți pentru eveniment, asigurați-vă că aveți acordul de preț în loc în față.


6. Opriți sunetul aparatului foto

Bipurile în timpul discursurilor, sarutul și jurămintele nu se adaugă evenimentului. Opriți sunetul înaintea mâinii și țineți-l oprit.


7. Trageți detaliile mici

Inele de fotografie, spate de rochii, pantofi, flori, setări de masă, meniuri etc. - aceste ajutoare dau albumului final o dimensiune suplimentară. Treci printr-o revistă de nuntă într-un stand de știri pentru puțină inspirație.


8. Utilizați două camere

Înnoptați, împrumutați, închiriați sau furați o cameră suplimentară pentru această zi - configurați-o cu un obiectiv diferit. Încerc să trag cu un obiectiv cu un unghi larg (excelent pentru fotografii clare și în spații strânse (în special înainte de ceremonia de pregătire a zilei) și un obiectiv mai lung (poate fi util să ai ceva de 200 mm dacă poți pune mâinile pe una - folosesc un 70-200mm).


9. Luați în considerare un al doilea fotograf de nunta

A avea un al doilea fotograf de rezervă poate fi o strategie minunată. Înseamnă mai puțin în mișcare în timpul ceremoniei și discursurilor, permite ca cineva să capteze fotografiile formale și celălalt pentru a obține fotografii sincere. De asemenea, este nevoie de puțină presiune de a fi "cel" pentru a avea nevoie de fiecare împușcătură!


10. Fiți îndrăzneți, dar nu obositori

Nunta fotografie Tutorial
Timiditatea nu vă va face "împușcat" - uneori trebuie să fiți îndrăzneți să captați un moment. Cu toate acestea calendarul este totul și gândirea înainte de a ajunge în poziția corectă pentru momente cheie sunt importante pentru a nu perturba evenimentul. Într-o ceremonie încerc să mă mișc de cel puțin 4-5 ori, dar încercați să timp ca să coincidă cu cântece, predici sau citiri mai lungi. În timpul loviturilor formale fiți îndrăzneți, știți ce doriți și cereți-i de la cuplu și petrecerea lor. Conduceți spectacolul în acest moment al zilei și trebuie să păstrați lucrurile în mișcare.


11. Aflați cum să utilizați lumina difuză

Abilitatea de a sări sau de a difuza un blitz este cheia. Veți găsi că în multe biserici această lumină este foarte mică. Dacă vi se permite să folosiți un bliț (și unele biserici nu-l permiteți), gândiți-vă dacă blițul va funcționa (amintiți-vă dacă bateți de pe o suprafață colorată, va adăuga o imagine colorată în imagine) sau dacă ați putea doriți să cumpărați un difuzor de bliț pentru a înmuia lumina. Dacă nu puteți utiliza un bliț, va trebui fie să folosiți lentile rapide la orificii largi și / sau să atingeți ISO. O lentilă cu stabilizare a imaginii ar putea ajuta, de asemenea. Aflați mai multe despre utilizarea difuzoarelor Flash și a reflectorilor .


12. Trageți în RAW

Știu că mulți cititori consideră că nu au timp să tragă în RAW (datorită prelucrării suplimentare), dar o nunta este o singură dată că poate fi deosebit de utilă deoarece oferă mult mai multă flexibilitate pentru manipularea fotografiilor după ce le-ați luat. Nunțile pot prezenta fotografilor cu iluminare dificilă, ceea ce are drept rezultat necesitatea de a manipula expunerea și balansul de alb după fapt - RAW va ajuta în acest sens considerabil.


13. Afișați fotografiile la recepție

Unul dintre marile lucruri despre fotografia digitală este caracterul imediat al acesteia ca mediu. Unul dintre lucrurile amuzante pe care le-am văzut din ce în ce mai mulți fotografi care fac recent este să ia un computer la recepție, să încarce fotografii luate mai devreme și să-i lase să se rotească ca o prezentare de diapozitive în timpul serii. Acest lucru adaugă un element distractiv la noapte.


14. Luați în considerare fundalul dvs.

Una dintre provocările legate de nunți este că de multe ori oamenii merg peste tot - inclusiv fundalul fotografiilor. În special cu focurile formale în afara zonei în care acestea vor fi luate înainte de timp în căutarea unor medii bune. În mod ideal, veți dori locuri fără zgomot și pete umbrite din lumina directă a soarelui, în cazul în care este puțin probabil să fie o mătușă mare rătăcitoare umblând în spatele șutului. Aflați mai multe despre obținerea fundalului corect .


15. Nu vă aruncați "greșelile"

Tentația cu digital este să verificați imaginile pe măsură ce mergeți și să ștergeți cele care nu funcționează imediat. Problema cu aceasta este că s-ar putea doar să scăpați de unele dintre imaginile mai interesante și mai ușor de utilizat. Rețineți că imaginile pot fi decupate sau manipulate ulterior pentru a vă oferi mai multe fotografii artistice / abstracte, care pot aduce un interes real albumului final.

Fotografie de nunta fotografie
16. Schimbați-vă perspectiva
Fă-ți puțină creație cu fotografiile tale. În timp ce majoritatea imaginilor din albumul final vor fi, probabil, destul de "normale" sau formale reprezintă - asigurați-vă că amestecați lucrurile puțin, luând fotografii de jos , în sus , în unghiuri largi etc.


17. Poze de grup de nunta

Un lucru pe care l-am făcut la fiecare nuntă pe care am fotografiat-o este încercarea de a fotografia pe toți cei care participă la singură lovitură. Modul în care am făcut acest lucru este să aranjez un loc pe care să-l pot ridica deasupra tuturor imediat după ceremonie. Acest lucru ar putea însemna obținerea unei scări înalte, folosind un balcon sau chiar urcând pe un acoperiș. Frumusețea de a te ridica de sus este că ai face pe toată lumea în ea și se poate potrivi o mulțime de oameni într-o singură lovitură. Cheia este să puteți ajunge pe toată lumea la locul în care doriți să stea repede și să fie pregătiți pentru a obține împușcat fără ca toți să stea în jur de prea mult timp. Am descoperit că cel mai bun mod de a ajunge pe toată lumea la fața locului este să-i aduci mirele și mirele acolo și să ai câțiva ajutoare pentru a-i face pe toți în această direcție. Aflați mai multe despre cum să faceți fotografii grup .


18. Completați blițul

Când filmați în afara unei ceremonii sau în timpul fotografiilor posibile, probabil veți dori să păstrați blițul atașat pentru a da un fulger puțin. Am tendința de a-l repeta un pic (o oprire sau două), astfel încât fotografiile să nu fie suflate - dar mai ales în condiții de fotografiere în fundal sau în fundal, unde poate fi o mulțime de umbre, umpleți flash-ul este o necesitate. Aflați mai multe despre utilizarea funcției Fill Flash .


19. Modul de fotografiere continuă

Având abilitatea de a trage rapid o mulțime de imagini este foarte util pentru o zi de nunta, astfel comutați aparatul foto la modul de fotografiere continuă și îl utilizați. Uneori este o lovitură pe care o luați o secundă după împușcăturile oficiale sau posedate când toată lumea se relaxează, care captează cu adevărat momentul!


20. Așteptați Neașteptatul

Încă un sfat pe care cineva mi-a dat-o în ziua nunții mele. "Lucrurile vor merge prost - dar ele pot fi cele mai bune părți ale zilei". În fiecare nuntă pe care am participat la ceva are tendința de a merge prost în această zi. Cel mai bun om nu poate găsi inelul, ploaia se toarnă la fel cum se termină ceremonia, mirele uită să-și facă zbura, floarea decide să se așeze în mijlocul culoarului sau mireasa nu-și mai aminteste-o promite ....

Aceste momente se pot simți puțin panicate la acea vreme - dar aceste momente pot face într-adevăr o zi și pot da amintirile mirelui și mirelui. Încercați să le capturați și ați putea ajunge cu niște imagini amuzante care sumarizează ziua cu adevărat.

Îmi amintesc încă de prima nuntă pe care am fotografiat-o acolo unde mașina de miri și mireasă sa prăbușit într-un Tramvai pe drum spre parcul unde urmau să fac fotografii. Mireasa a fost în lacrimi, mirele a stresat - dar după ce ne-am liniștit toți oamenii au început să vadă o parte din partea amuzantă a momentului și chiar am luat câteva fotografii înainte să mergem în parc. Au fost printre favoritele tuturor.


21. Distreaza-te

Nunțile sunt legate de sărbătorire - ar trebui să fie distractive. Cu cât distracția pe care o aveți mai mult ca fotograful, cu atât vor fi mai relaxate pe cele pe care le fotografiați. Poate că cel mai bun mod de a slăbi oamenii este să zâmbească ca fotograf (avertismentul: întotdeauna vin acasă de la fotografierea nunților cu maxilarul și obrajii datorită strategiei mele zâmbitoare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Clash of Clans Truco Generator